Skip to content

Kadera zet zich in voor veiligheid in relaties, nu en later. Kadera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en Kadera werkt aan herstel om herhaling en terugval te voorkomen. Dat doen we samen met de cliënt, haar systeem en betrokken ketenpartners. We willen geweldspatronen duurzaam stoppen en de intergenerationele overdracht van geweld doorbreken.

Dit doen we door vrouwen, mannen en hun kinderen op te vangen en ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Bij voorkeur voorkomen we opname in de opvang en bieden we begeleiding bij mensen thuis.

Aanbod

Kadera wil huiselijk geweld stoppen en voorkomen. Mensen die te maken hebben met huiselijk geweld, kunnen bij ons terecht voor opvang en/of begeleiding. Wij bieden ook preventie en deskundigheidsbevordering. Zo werken we niet alleen aan oplossingen voor nu maar ook voor later.

Contact

Heeft u of iemand in uw omgeving te maken met huiselijk geweld? Of heeft u vermoedens en weet u niet wat u hiermee moet doen? Neem dan contact op met ons via 088 422 24 95 of stuur een e-mail naar toegang@kadera.nl. U wordt binnen twee dagen teruggebeld. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Telefoon: 088 422 24 95

Vacatures

Wil je werken bij Kadera?

Wij werken vanuit respect voor en vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden van de cliënt, de medewerker en samenwerkingspartners.

Bekijk onze actuele vacatures.

Zoekt u hulp?

Receptie Kadera
088 422 24 95

Meldingen, vermoedens en advies
Veilig Thuis:
0800 2000

Bent u in gevaar?
Bel 112

Bekijk de signalenkaart

Nieuws

Nieuw magazine over mannenmishandeling gelanceerd

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat het nieuwe magazine over mannenmishandeling, dat op donderdag 20 juni 2024 werd gelanceerd, nu
Lees verder
Samenwerkingsafspraken Kadera en Tactus

Samenwerkingsafspraken Kadera en Tactus

Vandaag ondertekenden Kadera en Tactus nieuwe samenwerkingsafspraken. Deze zijn van belang omdat uit onderzoek bekend is dat in veel situaties van huiselijk
Lees verder

Opbrengst Mannenzangavond voor Kadera Mannenopvang

De derde editie van de Zwolse Mannenzangavond heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de mannenopvang van Kadera. Tijdens de avond werd €500
Lees verder

Vrijwilliger bij Kadera: Is het iets voor jou?

Heb jij een sociaal hart en wil je je inzetten voor anderen? Bij Kadera zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die
Lees verder