Opbrengst Mannenzangavond voor Kadera Mannenopvang

De derde editie van de Zwolse Mannenzangavond heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de mannenopvang van Kadera. Tijdens de avond werd €500 in contanten ingezameld. Via 145 digitale giften kwam nog eens een bedrag van €1674 binnen. Samen met de contante donaties komt het totaalbedrag van de collecte op €2174. De opbrengst van de collecte zal gebruikt worden voor iets extra’s voor de mannen, bijvoorbeeld een pooltafel, dartbord of gamecomputer. Kadera is de donateurs en de organisatie van de mannenzangavond ontzettend dankvaar voor deze gift.

Zwolse Mannenzangavond

De derde Zwolse Mannenzangavond vond plaats in de Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat 17 in Zwolle. De deuren gingen om 19:15 uur open en om 20:00 uur begon de avond. De toegang was gratis en er werd een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de Kadera Mannenopvang in Zwolle. Mannen waren welkom om mee te zingen en de avond duurde ongeveer vijf kwartier, inclusief een meditatief moment.

Muzikale Medewerking

Tijdens de avond verleenden organist Harm Hoeve en dirigent Jorrit Woudt hun medewerking. Johan Bredewout bespeelde de vleugel. Deze muzikanten zorgden voor een inspirerende muzikale ervaring.

Dankwoord

De organisatie van en de deelnemers aan de mannenzangavond verdienen een groot dankwoord voor hun bijdragen. Deze steun helpt Kadera om mannen die dit het hardst nodig hebben, te ondersteunen naar een toekomst zonder huiselijk geweld. Hulpverlener Caroline zegt hierover “We zijn ontzettend blij met deze gift, die we zullen gebruiken voor de inrichting van onze nieuwe locatie. Kadera biedt zes opvangplaatsen voor mannen die te maken hebben met huiselijk geweld en die thuis niet veilig zijn. Het is ontzettend belangrijk om deze mannen een veilige en fijne plek te bieden, zodat ze kunnen werken aan herstel en veiligheid. Dit mooie bedrag gaat daar zeker aan bijdragen!”

Blijf Op de Hoogte

Volg onze website en sociale media kanalen voor updates over de voortgang van onze projecten en om te zien hoe uw bijdragen een verschil maken. Samen creëren we een veilige omgeving voor iedereen.