Vacature Hulpverlener (inval)

Ter aanvulling van onze invalpool zoeken we regelmatig diverse kandidaten:

Hulpverlener (inval)
vrouwenopvang aanpak huiselijk geweld

  

Hulpverlener inval Kadera aanpak huiselijk geweld
Bepaalde tijd, 1 jaar
Standplaats Zwolle
€ 2.780 – € 3.961 per maand (schaal 8, CAO) 

Het doel van Kadera is stoppen van huiselijk geweld en het stoppen van onveiligheid in relaties. Kadera streeft naar een veilig leefklimaat en is een expert op dit gebied. Ze zet haar kennis en expertise in om passende hulp te organiseren en te coördineren.
Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en inventief. 

Wat ga je doen
We zoeken gemotiveerde kandidaten die zeer flexibel inzetbaar zijn en die er bewust voor kiezen om binnen een invalpool voor verschillende doelgroepen te werken. Je begeleid vrouwen individueel, in groepsverband of systeemgericht. Deze begeleiding is vraaggericht en er wordt gewerkt op basis van de uitgangspunten van Krachtwerk. Aan cliënten met kinderen wordt opvoedingsondersteuning geboden. Verder bevorder je een goede leefsituatie binnen de opvang en neem je deel aan interne besprekingen.

Wie ben jij

  • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent bekend met de mechanismes die spelen bij huiselijk geweld en hebt oog voor alle leden van het (gezin)systeem en de tools om systeemgericht te werken.
  • Je kunt planmatig denken en werken
  • Ruime relevante werkervaring
  • Je bent oplossingsgericht
  • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde gegevensverwerking.
  • Je bent in staat om zelfstandig samen met de cliënt de grote lijnen in de begeleiding uit te zetten en te bewaken.
  • Je bent goed in het analyseren van situaties en/of vraagstukken 

Wat bieden wij
Wij bieden in een oproepcontract voor de duur van een jaar. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (min. € 2.780 max. € 3.961 bruto per maand bij een 36 uurs dienstverband).

Kadera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij zoeken medewerkers uit verschillende culturen, met verschillende competenties, zienswijzen, leeftijden en ervaringen. Wij geloven dat een complementair personeelsbestand bijdraagt aan het realiseren van onze belangrijke maatschappelijke doelstellingen.

Ben je enthousiast
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en het werken bij Kadera? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae via de knop solliciteren.

Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met afdeling PSA, via 088-4222495.

Vrijblijvend een keer langskomen om koffie te drinken kan natuurlijk ook!