Medewerker personeels- en salarisadministratie

Kadera streeft naar een wereld zonder huiselijk geweld. Dit doen we door vrouwen, mannen en hun kinderen op te vangen en begeleiding bij mensen thuis te bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Daarnaast wil Kadera vooral iedereen in de samenleving stimuleren om zich in te zetten tegen huiselijk geweld, zowel bedrijven en organisaties als particulieren. Niet per se met grote acties, maar juist vanuit datgene wat iemand al doet en goed kan. Want alleen samen kunnen we huiselijk geweld echt verslaan. De strategische koers van Kadera is gebaseerd op de drie pijlers: Kadera als expert, Kadera als partner en Kadera als gezonde organisatie.

Bij Kadera zijn wij op zoek naar een:

Medewerker personeels- en salarisadministratie

voor 28 – 36 uur per week

Omschrijving

Je verricht de maandelijkse salarisverwerking en verstrekt informatie aan belanghebbenden. Daarnaast bied je ondersteuning bij de uitvoering en het beheren van de personeelsadministratie in AFAS.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de salarisadministratie en het afhandelen van salarisvraagstukken van medewerkers. Daarnaast ben je samen met PSA verantwoordelijk voor de personeelsrapportage & analyse en geef je hieruit (on)gevraagd advies. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de personeelsadministratie. Tevens bouw je mee aan het inrichten en verbeteren van processen en systemen in AFAS.  

 • Draagt zorg voor een personeels- en salarisadministratie;
 • Heeft gedegen kennis van het totale salarisproces (bij voorkeur in AFAS);
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden bij werving, selectie, aanstellingen en mutaties;
 • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van relevante administratieve processen, werkinstructies, e.d.
 • Controleert of de tijdregistratie tijdig en correct is ingevoerd en stuurt bij indien dit niet het geval is.
 • Houdt de Pensioenadministratie bij;
 • Behandelt vragen van werknemers die betrekking hebben op arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten wij?

 • Relevante kennis op MBO-niveau en werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Actuele kennis van salarisontwikkelingen en bij voorkeur opleiding PDL;
 • Kennis van AFAS en de relevante CAO-uitvoeringsregelingen;
 • Kennis van en inzicht in de administratieve processen;
 • Je bent accuraat, je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je kunt je werk goed plannen en organiseren. Daarnaast ben je stressbestendig, integer en klantgericht.

Aanbod

Wij bieden een contract voor 28 – 36 uur per week voor een jaar. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 6 (max. € 3.279,- bruto per maand bij 100% dienstverband).

Informatie en sollicitatie

Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door mevrouw D. de Jong, Manager Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06 81482038. Je kunt je sollicitatie tot 14 augustus a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect.