Hulpverlener

Hulpverlener Kadera aanpak huiselijk geweld

28-30 uur per week
Bepaalde tijd, 1 jaar
Standplaats Zwolle
€ 2.780 – € 3.961 per maand (schaal 8, CAO)

Het doel van Kadera is stoppen van huiselijk geweld en het stoppen van onveiligheid in relaties voor nu en later. Kadera streeft naar een maximaal veilig leefklimaat en is een expert op dit gebied. Ze zet haar kennis en expertise in om passende hulp te organiseren en te coördineren. Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en inventief. 

Wat ga je doen
Op de afdeling “begeleid wonen”  begeleid je jonge moeders en mannen. In totaal wonen er 6 jonge (aanstaande) moeders en 6 mannen, eventueel met kinderen.   
Zij ontvangen groepsgerichte en individuele begeleiding. Het team bestaat uit 3 fte.

We begeleiden de cliënten en hun systeem bij hun hulpvragen op diverse levensgebieden. Dit betekent dat je op één dag bezig bent met het aanvragen van een uitkering en in kaart brengen van schulden en met een andere cliënt ga je bezig met het op orde maken van het huis om daarna met de volgende cliënt een gesprek met ex-partner te voeren. ‘s Avonds geef je aan een deel van de groep een weerbaarheidstraining. Je collega zie je de volgende dag bij een overdracht.

Wat verwachten wij
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
Je beschikt over kennis van de ontwikkeling van kinderen
Je bent bekend met een systeemgerichte manier van werken
Je hebt ervaring in het werken met diverse doelgroepen
Je kunt zelfstandig beslissingen nemen
Je hebt ervaring in het geven van thematische groepen
Je hebt zicht op verschillende coping mechanismes van mannen en vrouwen
Kennis van verslaving en psychische uitdagingen is een pré. 

Wat bieden wij
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (min. € 2.780 max. € 3.864 bruto per maand bij 36 uur dienstverband). Daarnaast kent de cao een loopbaanbudget en een individueel keuzebudget, waarin de mogelijkheid bestaat om salaris en vrije tijd uit te ruilen.

Kadera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij zoeken medewerkers uit verschillende culturen, met verschillende competenties, zienswijzen, leeftijden en ervaringen. Wij geloven dat een complementair personeelsbestand bijdraagt aan het realiseren van onze belangrijke maatschappelijke doelstellingen.


Ben je enthousiast
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en het werken bij Kadera? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae via de knop solliciteren.

Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Annelies van der Wel, via 088-4222495.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.