Coördinator Toegang en Trajecten

Voor Team Toegang en Trajecten zijn wij op zoek naar twee:

Coördinatoren Toegang en Trajecten

tijdelijk voor 20 en 16 uur per week

(ook is een fulltime contract van 36 uur per week bespreekbaar)


Omschrijving

Als Coördinator Toegang en Trajecten ben je de intermediair tussen de (potentiële) cliënt, het cliëntsysteem, de doorverwijzers en de hulpverlening voor de regio Overijssel. Je adviseert de cliënt en doorverwijzers over vragen op het gebied van huiselijk geweld, de hulpverleningsmogelijkheden en over de te nemen stappen. Je draagt zorg voor een juiste aansluiting van het hulpaanbod op de hulpvraag van de cliënt en zorgt er voor dat de cliënt goed geïnformeerd is over  waar en wanneer de hulpverlening gaat starten. Je werkt dossiers tijdig bij en legt gemaakte afspraken vast. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale doorstroom van cliënten en onderhoud je daartoe intensieve interne en externe contacten. Je rapporteert aan de Manager Hulpverlening.

Wat verwachten wij?

Je bent in het bezit van een Hbo-diploma Social Work of gelijkwaardig. Je hebt ervaring met het werken met gezinnen waar huiselijk geweld en kindermishandeling een rol speelt waarin je een coördinerende en logistieke functie vervult. Je hebt aantoonbaar kennis van sociale wet- en regelgeving en je bent op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in het externe sociale domein. Je hebt een uitstekend probleem analytisch vermogen, waarmee je gegevens interpreteert, signalen en zorgen verzamelt en durft besluiten te nemen. Je bent sterk in plannen en organiseren, bezit goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift en kunt goed netwerken. Maar bovenal ben je ook een prettige, proactieve collega, open en waar nodig bereid “de handen flink uit de mouwen te steken”.

Werktijden zijn tussen 8.30 -17.00 uur en in ieder geval voor de 2 vacatures samen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Flexibiliteit daarin is gewenst.

Aanbod

Wij bieden een tijdelijk contract aan in verband met zwangerschapsverlof van een collega voor 20 en 16 uur per week (of voor 36 uur per week) van 7 augustus 2021 tot en met 4 februari 2022. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 9 (max. € 4.118,– bruto per maand bij 100% dienstverband).

Informatie en sollicitatie

Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door team Toegang & Trajecten (E. van Dragt of J. Bokking) via telefoonnummer 088-4222495. Je kunt je sollicitatie tot en met maandag 31 mei richten aan Zorgselect. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Blijkt zowel een interne als externe kandidaat geschikt voor deze functie, dan krijgt een interne kandidaat voorrang op een externe kandidaat.

Sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 7 juni en donderdag 10 juni