Controller (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof)

Bij Kadera zijn wij op zoek naar een:

Controller

Tijdelijk (in verband met zwangerschapsvervanging) voor 12-15 uur per week

Omschrijving

Je adviseert het managementteam op financiële aspecten in de strategische beleidsvorming. En je adviseert directie en managers ten aanzien van het te voeren financiële beleid, je draagt zorg voor de totstandkoming van adequate meerjarenplannen, prognoses en begrotingen en bewaakt de uitvoering ervan. Ook geef je advies over de verbetering van informatiestromen en voer je verbeteringen door binnen de administratieve organisatie.

In deze functie ben je samen met het team financiën verantwoordelijk voor financiële rapportage & analyse en geef je van hieruit (on)gevraagd advies. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de administratie. Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportage. Tevens bouw je mee aan het inrichten en verbeteren van processen en systemen.

  • Eindverantwoordelijk voor correcte uitvoering van de financiële administratie en periodieke afsluitingen, grootboekrekeningen en aansluitingen, diverse belastingaangiftes (o.a. loonheffing);
  • Draagt actief bij aan de implementatie en het onderhoud van de administratieve organisatie en interne controle;
  • Signaleert en identificeert (potentiële) problemen en ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de financiële processen;
  • Onderhoudt contact met de directie & managers.

Wat verwachten wij?

  • Je bent een bedrijfseconomisch onderlegde professional op HBO/academisch niveau, bijv. financiële bedrijfseconomie of bedrijfskunde, eventueel aangevuld met een Controlleropleiding. Je hebt werkervaring in een soortgelijke adviserende functie. Kennis van AFAS, en van WMO/jeugdwet is een pré.
  • Je bent besluitvaardig, vernieuwend, en beschikt over een helikopterview, daadkracht en een proactieve instelling. Tot slot ben je contactueel sterk, schakel je snel tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Aanbod

Wij bieden een contract voor 12 – 15 uur per week voor een periode van ongeveer 4 maanden, ingaande 23-08-2021. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 11 (max. € 5.225,- bruto per maand bij 100% dienstverband).

Informatie en sollicitatie

Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door de heer J. Traas, Directeur-bestuurder, via telefoonnummer 088-4222495. Je kunt je sollicitatie tot 5 juli a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect. De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.