HR Adviseur Zwolle, 12 uur

INTERNE / EXTERNE VACATURE
Voor HR zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een:

HR Adviseur voor onze locatie in Zwolle
Voor 12 uur per week, waarvan in ieder geval op de maandag en dinsdag 1 dagdeel, het andere dagdeel is in overleg.

Omschrijving
Voor HR zijn wij met ingang van 1 februari 2021 op zoek naar een collega in de functie van allround HR adviseur met enkele jaren relevante werkervaring. Bij de rol van HR adviseur behoren de volgende werkzaamheden:
–       Je adviseert en ondersteunt 2 leidinggevenden in Zwolle bij tactische en operationele personeelsvraagstukken op het gebied van onder andere instroom, doorstroom en uitstroom
–       Je bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot HR gerelateerde vragen op het gebied van onder andere de cao Sociaal Werk, opleidingen en arbeidsvoorwaarden
–       Verzuimpreventie en verzuimreductie zijn belangrijke aandachtsgebieden van je functie, evenals arbeidsomstandigheden zoals veiligheid van medewerkers
–       Je denkt mee in mogelijkheden tot verbetering van de procedures en het HR-beleid
Je rapporteert aan de HR Manager van de organisatie. HR bestaat uit 1,0 FTE en wordt ondersteund door de Personeels- & Salarisadministratie (1,23 FTE).

Wat verwachten wij?
Je bent in het bezit van een relevante HBO-diploma (bij voorkeur HR of bedrijfskundig) en je hebt actuele kennis van arbeidsjuridische wet- en regelgeving. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring als HR adviseur en hebt daarbij ervaring opgedaan met het adviseren van leidinggevenden in het voeren van gesprekken met medewerkers over hun functioneren, ontwikkeling en inzetbaarheid. Je beschikt over de volgende competenties:
–       Je bent resultaatgericht
–       Je kunt mensen adviseren en motiveren
–       Integer
–       Sterk in plannen en organiseren
–       Uitstekkende sociale en communicatieve vaardigheden
–       En je bent daadkrachtig

Aanbod
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 12 uur per week. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8.  
Informatie en sollicitatie
Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door Inge Overkamp, HR Manager, op de middagen van maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 06-26160527. Je kunt je sollicitatie tot 15 augustus 2020a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

*Sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 26 augustus 2020*