Vacature Sociaal Pedagogisch Werker Zwolle, 24 uur

Voor Team Opvang Zwolle zijn wij op zoek naar een:

Sociaal Pedagogisch Werker

voor 24 uur per week

Omschrijving

Wij zoeken een Sociaal Pedagogisch Werker die blij wordt van het organiseren, uitvoeren en begeleiden van gezamenlijke- en zo nodig individuele activiteiten voor alle binnen de opvang verblijvende cliënten. Er wordt gewerkt volgens de methodieken Krachtwerk en Veerkracht, en we werken systeemgericht. Je biedt ondersteuning aan de Hulpverleners; denkende aan het bewaken van de sfeer / groepsklimaat, uitvoeren van individuele gesprekken en het oppakken van praktische (regel-)zaken.

Je werkt 24 uur per week en bent bereid om onregelmatig te werken (ook kortere diensten, dit kan betekenen dat je vaker aanwezig dient te zijn). Je rapporteert aan de Manager Hulpverlening en kunt functioneel leiding ontvangen van een Hulpverlener.

Wat verwachten wij?

  • Je beschikt over een MBO diploma, niveau 4 (SPW, sociaal werk of gelijkwaardig daaraan);
  • Je bent bekend met de mechanismes die spelen bij huiselijk geweld;
  • Je hebt relevante werkervaring met het begeleiden van cliënten in complexe (opvoedings)situaties;
  • Je bent sterk in plannen en je bent een kei in het organiseren van creatieve activiteiten;
  • Grote mate van zelfstandigheid;
  • Je bent in staat doelgericht te rapporteren en bent dus vanzelfsprekend computervaardig;
  • Je bent in staat om de cliënten en collega’s te inspireren en te motiveren;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Aanbod

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 24 uur per week. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 6 (max. € 3.176,- bruto per maand bij 100% dienstverband).

Informatie en sollicitatie

Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door Cécile Bramer of Aferdita Brovina van team Opvang Zwolle, tel. 088-4222495. Je kunt je sollicitatie tot 8 juni a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

*Sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 25 *